Bra och svåra sidor

Fyller i de sista frågeformulären inför utredningen i Göteborg.

Jag har skrivit spaltmeter om Prinsessan bra sidor och vad som är extra knepigt, dvs problemområden, här i bloggen. Nu kom jag till det allra sista pappret, där jag ska skriva på fri hand.

Plötsligt kommer jag inte på något. Rädsla över att till sist bli helt klar (för då finns ingen återvändo) eller bara hjärnsläpp?

20121008-074433.jpg

Annonser

2 thoughts on “Bra och svåra sidor

  1. Hej! Det här är en spännande resa men samtidigt också tuff för er antar jag. Jag är lite avundsjuk på er som ska få träffa S.K. 😉 Jag har hört och läst så mycket om henne. Nu till frågan; jag är nyfiken på om det är frågeformuläret ”5-15 nordiskt formulär” och ”observationsschema” ? Isåfall minns jag att jag skrev en hel del (och mer! raderna räckte verkligen inte till) på delen som avsåg de mindre bra sakerna. Jag kände det först som att jag bara letade efter fel på mitt barn men sen tänkte jag att det är ju för att hjälpa barnet som jag gör det här. Jag satt och stirrade på det jag skrivit flera gånger, med en gnagande känsla i magen. ”Har jag överdrivit?” Men så ser verkligheten ju ut, det verkliga 24/24 livet med barnet……..! När är det dags för utredningen?

  2. Åsa, ja det är 5-15 Nordiskt formulär. De andra minns jag inte just nu.

    Jag har läst så många gånger att andra tycker att utredningarna är jobbiga just för att de bara ”ser och pratar” om barnets ”problem”. Tror varken jag eller Mannen faktiskt har tänkt så. Hon är ju den hon är, och det är den vi beskriver. Det är ju faktiskt inte hon som är ”fel” eller dålig. Vi klarar bara inte alltid av att hantera henne, så egentligen är det ju vi som har svårigheterna, om man nu kan säga det så.

    Vi har ju det liv vi har med Prinsessan oavsett vad någon expert säger, eller vad vi skriver i ett formulär. Hon blir inte annorlunda, men det blir onekligen lättare att få en karta att manövrera efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s