Pärm för resescheman

20120716-225107.jpg

Överraskade Prinsessan med en pärm där vi kan sätta in scheman och rutinbilder i plastfickor och ta med oss när vi är på resa. Där hon tydligt kan se vad som händer när vi är borta osv.

Hon blev överlycklig och tyckte det var den bästa pärmen nånsin hon fått.

Självklart pillar och utforskar hon ringarna för att se hur det funkar. Jag berättar att hon inte kommer tycka om ifall hon klämmer sig i dem och vet att det inte kommer stoppa henne. Ett par minuter senare är fingret i kläm och Prinsessan undrar förtvivlad om hon kommer ha ett sår där ända tills hon dör.

Det var bättre att få pärmen än att klämma fingret mamma.

Pärmen skulle hon för övrigt komma ihåg även när hon var död. Visar väl på hur viktig hon tyckte den var.

På schemat på bilden är det bara de första dagarna som är detaljerade, så att hon ska veta att idag var det packning och i morgon är det resa. Att veta hur många nätter vi ska sova borta innan hon får veta vad som händer sen och att den fasta kvällsrutinen med promenad är med skapar trygghet.

På tisdagen finns en studsmatta med och det visar att vi har med hennes studsmatta på 1,10 diam. Den tar inte så mycket plats i bilen och är värd varenda krona.

20120717-010606.jpg

Annonser

4 thoughts on “Pärm för resescheman

 1. Vilken fin pärm du har gjort ! Vad bra hon svarar på bilder 🙂 Studsmattan ser jättefin ut, vart har ni köpt den ? Har annars för mej att såna små har dålig studs, men Prinsessans ser bra ut 🙂

  • Skrattade lite när jag läste att jag skrivit ”värd varenda krona”. Vi har köpt den på Blocket och hon fick den av mormor i present. Så det är inte ens vi som betalat den. Haha.
   Hur som, det är en ordentlig träningsstudsmatta, för innebruk, och den har rätt bra studs. Googla, om ni också ska ha en. Hade vi kunnat, skulle vi haft en utematta, pronto. I stort är det den enda ”leksak” som hon konsekvent använder.

   • Jennie, hon svarar väldigt!! bra på bilder.

    Jag har jobbat en del under veckorna nu i sommar med att ta fram bilder och förbättra bildstödet här hemma. Det kommer inlägg om det framöver också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s