Nu återstår bara återgivningen

20120425-155037.jpg

Sista intervjun på utredningen avklarad. ADI-R. Två timmar fullmatade med frågor om Prinsessan och hennes svårigheter. Två veckor fullmatade med intryck och mentala påfrestningar. Här kan du läsa mer om ADI-R.

Den här föräldraintervjun handlar mycket om det sociala samspelet och hur hon använder språket för att kommunicera. När hon började prata, hur hon förstår orden och hur hon använder ögon och kroppsspråk för att kommunicera. Om hon är intresserad av andra barn i samma ålder och om hon ibland säger pinsamma saker i närheten av andra. Om hon spontant delar glädje och på vilket sätt hon söker uppmärksamhet för att dela något hon vill dela med oss, eller andra personer.

Om det var att frågorna var mer djupgående om hur hennes beteende och svårigheter inkräktar på vårt familjeliv eller, om det är för att vi nu har gjort vad vi har kunnat för att ge en så rättvis bild av Prinsessan som möjligt, som gjorde dagens intervju tyngre än det andra vi gjort under utredningen vet jag inte. Men jobbigt var det. Och trött är jag.

Två veckor mentala påfrestningar. En vecka återstår. Sen får vi svar. Åtminstone hoppas vi att vi får det.

Nu har Mannen och jag laddat med lite energi så vi orkar hämta barnen på dagis om en liten stund. Ikväll blir det pizza och vin. Allt för att slippa organisera oss och laga mat idag. Vi är trötta nog ändå.

20120425-155258.jpg
Och här är hunden som bara var på låtsas och därför inte kunde vila i sin korg. Jag ger mig tusan på att den ligger där för att de ska se vad barnen gör och säger när de ser den i korridoren…

Annonser

One thought on “Nu återstår bara återgivningen

  1. Pingback: Tema utredning – Del 2, utredning 1 | rosa prinsessan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s