Fjärilar i magen

Vaknar med pirr i hela kroppen. Utredningen är väl i och med i dag igång antar jag.

Kuratorn från utredningsteamet gör förskolebesök idag och jag känner mig skitnervös. Det riktigt pirrar i magen och hela kroppen gör sig påmind om att den fungerar.

Varför så nervös? Det är ju inte jag som ska vara på förskolan och bli iakttagen. Och Prinsessan vet ju ingenting om att någon ska vara där. Inte heller att någon ska komma dit och iaktta henne.

Tänk om…

2 tankar om “Fjärilar i magen

  1. Spännande! Det kommer att gå jättebra. Jag är säker på att kuratorn kommer att se det ni ser; det som förskolepersonalen verkar helt blinda för. Det mest frustrerande, minns jag, var att inte på en gång få ta del av observationen, utan att behöva vänta på slutsatserna.

    • Tack Jenny,
      tjejen som aldrig annars pekar var väldigt ivrig att visa mig vad som var framdukat inne i lokalen när vi var i hallen och jag pratade kort med kuratorn… Pekade gjorde hon dessutom. Borde förstås vara glad över det egentligen, men känner mig mest förvirrad.
      Ja, väntandet är nog det jobbigaste. Hon vi träffade första gången var väldigt tydlig och sa att de inte kommer att säga något innan allt är klart. Så det är bara att vänta… Önskar att april försvinner i ett nafs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s