Älskar överraskningar, om hon får bestämma vad det är

Prinsessan älskar överraskningar.

Men det ska vara något som hon vet vad det är. För blir det fel överraskning går världen under. Nu vill hon ha en överraskning som ska vara en leksak eller ett spel. Kanske ett pussel.

Vi försvarade oss i morse med att om vi köper överraskningar varje dag så blir det inga pengar över till att köpa en större överraskning till henne när hon fyller år. Det kunde hon acceptera.

Nu är det hög tid att hon får en större cykel, eftersom tjejerna i grannskapet har det och Prinsessan inte kan förstå att de inte alltid vill låna ut sina. Hon är bestämd i att hon inte ska ha stödhjul, utan det ska vara en cykel med en pinne bak som vi kan hålla i. Hon har en springcykel, som nu är för liten, som hon har jättebra balans på, men jag minns en gång i slutet på förra sommaren när jag skulle hålla i henne när hon lånade en annan cykel. Hon var hysterisk för att hon inte kunde och vägrade samtidigt sluta cykla. En kompis hade hört henne inifrån sig och kommenterat att Prinsessan visst var arg…

Så det gäller att vi hittar en cykel och kan överraska henne med en som ser ut som hon vill att den ska se ut. Kan du gissa vilken färg… Hon kunde kanske godkänna en röd, om det var så att vi inte hittade en rosa. Phu… Och som inte kostar över lusentappen.

Idag ska hon och jag överraska killarna i familjen med att baka pizza till dem. Jag hämtar henne tidigare, vi äter mellis hemma och sen ska vi baka pizza. Hoppas på att det kan inspirera henne till att äta lite av den också.

Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s